Inrichting en beheer
In 1 zin of twee zinnen een tekst.
Klik op een kopje om naar die pagina te gaan.
Autorisatie.
- Autorisatiescope. — Autorisatiescope beperkt het zicht van individuele gebruikers op de gegevens in TriasWeb. Het zegt niets over wat ze met die gegevens doen.
- Escaleren — In TriasWeb maken we gebruik van autorisatiescope. Autorisatiescope bepaalt welke afdelingen, cliënten en medewerkers je kunt zien of selecteren bij het werken in Triasweb. Escaleren doe je om deze beperking tijdelijk voor jezelf op te heffen.
- Gebruikers — In het gebruikersscherm kun je gebruikers aanmaken, in- en uitschakelen, rollen toekennen en verwijderen.
- Rollen — Bovenaan de menugroep autorisatie vind je het menu-item ‘Rollen’. In dit scherm kun je de rollen beheren.
- Standaardrol — Als er nieuwe gebruikers worden aangemaakt via de geautomatiseerde gegevensimport dan krijgen die automatisch de standaard rol. Als je handmatig gebruikers aanmaakt wordt deze rol niet automatisch meegegeven.
- Routes — In het routescherm kun je zien welke routes er er op jullie omgeving actief zijn, welke rollen op deze trajecten een melding mogen starten en/of de resultaten van deze trajecten mogen analyseren.
- Menu-items — In dit scherm kun je de menugroepen en -items beheren.
- Tweestapsverificatie (MFA) instellen — Je kunt MFA instellen voor specifieke rollen, voor iedereen, of voor niemand. Bij de laatste optie kunnen gebruikers zelf MFA aanzetten.
- Vervangende afhandelaars — Een vervanger handelt de meldingen af die een andere afhandelaar binnenkrijgt. Je stelt een vervangende afhandelaar in per account. Je kunt niet per afdeling een andere vervanger instellen. Voor gedelegeerde afhandelaren kun je geen vervangende afhandelaar instellen.
- Inrichten gedelegeerden — Gedelegeerden zijn niet ‘echt’ afhandelaren. Ze zijn niet eindverantwoordelijk voor de afhandelingen, ze doen een taak (afhandelen) uit naam van een afhandelaar.
Organisatie
- Hoe richt ik de organisatiestructuur in? Tips en tricks — Inrichten van de organisatiestructuur in TriasWeb heeft gevolgen voor de analysemogelijkheden en het gemak waarmee melders hun melding kunnen doen.
- Organisaties — Organisaties zijn de grootste organisatorische eenheid in TriasWeb. Op dit scherm kun je organisaties beheren en koppelingen tussen organisaties cliënten of gebruikers maken.
- Locaties — Locaties zijn de middelste organisatorische eenheid in TriasWeb. Op dit scherm kun je locaties beheren en koppelingen tussen locaties cliënten of gebruikers maken.
- Afdelingen — Afdelingen zijn de kleinste organisatorische eenheid in TriasWeb. Op dit scherm kun je afdelingen beheren en koppelingen tussen afdelingen cliënten of gebruikers maken.
- Gebouwconfiguratie — Gebouwen zijn nodig voor de gebouw-RI&E. Je kunt ze handmatig invoeren of eenmalig geautomatiseerd. Er is geen geautomatiseerde mogelijkheid tot het updaten van gebouwen.
- Beheerdersrapport — Je kunt rapporten uitdraaien vanuit TriasWeb met gegevens van gebruikers, organisatie, cliënten en meldingen.
Handmatig oplossen
- Bewerk meldingen — Hieronder valt het verplaatsen van een melding naar een andere afdeling, het overhevelen naar een andere afhandelaar, het wijzigen van de status en het verwijderen van meldingen.
- Bewerk verbeteracties — Hieronder valt het verplaatsen van een verbeteractie naar een andere afdeling, het overhevelen naar een andere afhandelaar, het wijzigen van de status en het verwijderen van acties.
- Bewerk cliënten — Meestal worden cliënten ingevoerd via een geautomatiseerde koppeling. Toch kan het voorkomen dat je handmatig iets moet wijzigen.
- Reset verificatiesleutel — Op het moment dat een gebruiker niet meer kan inloggen omdat deze zijn telefoon kwijt is kun je de verificatiesleutel resetten.
- Wijzigen mailtriggers in routes — Je kunt zelf mailtriggers en vraagteksten te wijzigen in routes en modules. Je kunt dit doen per route.
- FAQ
Instellingen
- Algemene instellingen
- Huisstijl en vormgeving instellen — TriasWeb heeft een eigen huisstijl. Die kun je vervangen door je eigen huisstijl.
- E-mailconfiguratie — In TriasWeb worden er allerlei soorten e-mails automatisch verstuurd. In e-mailconfiguratie kunnen titels en teksten van e-mails worden aangepast en op maat worden gemaakt voor jouw organisatie.
Systeemlogboeken
- Systeeme-mails — Email die vanuit TriasWeb verzonden is kun je hier terugvinden.
- Escalatiehistorie — Als gebruikers escaleren, dan wordt dat gelogd. De logging vindt je terug onder Escalatiehistorie.
- Recente exports — Vind hier je eigen recente exports terug.
- Logging van Caress organisatie-import — De organisatie-gegevens gegevens worden via een API uit Caress gehaald en door TriasWeb verwerkt. Deze pagina beschrijft hoe de logging van de verwerking geïnterpreteerd kan worden.
- Logging van Caress Cliëntimport — De cliëntgegevens gegevens worden via een API uit Caress gehaald en door TriasWeb verwerkt. Deze pagina beschrijft hoe de logging van de verwerking geïnterpreteerd kan worden.
- Logging van het koppelen van gebruikers (los bestand) — Als autorisatiescope is ingesteld, moeten gebruikers gekoppeld worden aan organisatieonderdelen. Deze pagina beschrijft hoe de logging van de verwerking geïnterpreteerd kan worden.